Kapcsolat

Kezdőoldal / Kapcsolat

Vadonatúj, legkorszerűbben felszerelt fogorvosi és szájsebészeti rendelő, Dunakeszi egyik legszebb részén, a Tóvárosban, csendes, nyugodt környezetben!

Kolozsvár utca 31/A
Dunakeszi

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével, és kollégáink hamarosan visszahívják!

  Nyitva tartás

  Hétfő – péntek

  9:00-19:00

  Rendelőnk hétköznaponként 9-19 óra között van nyitva, azonban nincs folyamatos fogorvosi jelenlét. Orvosaink saját rendelési idejük szerint rendelnek, amely folyamatosan változik. Ha szeretne eljönni hozzánk minden esetben kérjen időpontot az űrlap kitöltésével, vagy nyitva tartási időben hívja a rendelőt.

  Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy az előre befoglalt időpontot legkésőbb 24 órával megelőzően legyenek szívesek lemondani amennyiben biztosak benne, hogy nem tudnak eljönni hozzánk a megbeszélt időpontra. Az esedékes időpontokról minden esetben SMS-ben értesítjük Önöket. Az időben lemondott időpontok esetében nem számítunk fel semmilyen díjat. Amennyiben 24 órán belül mondják le, vagy nem mondják le az időpontot de nem jelennek meg rendelőnkben, kénytelenek vagyunk 5.000 Ft-os díjat a következő kezelés alkalmával felszámítani. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

  Parkolási lehetőség

  Utcán és parkolóhelyen

  Keressen minket facebookon is!

  Rendelőnkben kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!

  Egészségpénztár elfogadóhely!

  Szabadság miatt Zárva - Tóváros fogászat