A Pax-i korunk legprecízebb és legjobb minőségű panoramikus képalkotási technológiáját nyújtja egy innovatív képalkotó folyamat segítségével a Vatech jelentős tapasztalata révén. Jelentősen javít a diagnózis pontosságán, elősegítve a kezelési folyamat tervezését, így járulva hozzá a páciensek elégedettségéhez.

Új standard a panoramikus képalkotásban

A konzisztensen magas minőségű képek a panoramikus képalkotás új standardjává válnak. Könnyed és hatékony diagnózis a különböző képalkotási módok révén A Pax-i több képalkotási móddal rendelkezik a változatos diagnosztikai igények kielégítéséhez. Diagnosztikai igényeinek megfelelően bármelyik képalkotási mód közül választhat.

rtg

Rendkívül éles röntgen felvételek

CMOS érzékelő a röntgensugarakat közvetlenül elektromos jelekké alakítja át, ezáltal növelve a kép tisztaságát és kontrasztját.

Többrétegű képfeldolgozó technológia

Ennek a technológiának köszönhetően az elkészült többrétegű képeknél az orvos által kiválasztott területet, az autofókusz gomb megnyomását követően a szoftver élesre (fókuszba) állítja.

Éles felvételek

A többrétegű képfeldolgozó technológia lehetővé teszi az utólagos igazolást az expozíció után, 3 cm mélységben.

Professzionális szoftver

A cég saját fejlesztésű EzDent szoftvere segitségével támogatja az egyszerű és hatékony munkavégzést. A program alkalmazásával áttekinthetőek az elkészített felvételek, tervezhetőek és modellezhetőek a következő beavatkozások. A különböző látványos programelemek segítik a páciensek tájékoztatását és a beavatkozások ismertetését. A szoftver megfelelő támogatást biztosít az implantológia ill. endodonciai kezelések tervezése és az elvégzett kezelések dokumentálásában is. A program magyar nyelvű verziója biztosítja a személyzet gyors és biztonságos munkavégzését. Az EzDent szoftver több munkaállomáson is futtatható korlátozások nélkül, így több praxis munkái is összehangolhatóak alkalmazása esetén.

Főbb jellemzők

 Technológia  Multi-motor digitális pályagörbe kontrollal, motorizált működés
 Páciens pozicionálás rendszer  Hármas lézerfény pozicionáló
 Páciens pozicionálás segítség  Álltartó, élharapó
 Fel/le mozgás  Kétlépcsős léptetőmotor